Litt om oss

Esthetica ble etablert i 2004. Som eneste Norske produsent av både maskiner og produkter til estetisk medisin, profesjonell hudpleie og spa. Esthetica har gjennom årene også øket sitt segment med samarbeidspartnere i utlandet på merkevarer til profesjonell behandlinger for leger, tannleger, sykepleiere og hudpleiere. Vi er stolte over å kunne tilby vårt store utvalg av effektive produkter og maskiner. Esthetica teller i dag 8 fast ansatte samt flere innleide foredragsholdere og kursledere.

Kvalitetssikring/godkjenning
Esthetica holder høyt fokus på at alle produkter skal være av ypperste kvalitet!

  • Alle våre serier er medical eller cosmeceutical godkjent.
  • Alle våre maskiner er selvfølgelig CE godkjent og i de fleste tilfeller har de også medisinske CE godkjenninger.
  • Alle våre lasere er merket, klassifisert og produsert i samsvar med standarden NEK EN 60825-1 ifølge strålevernforskriften § 35.

Vi er stolte over å kunne tilby vårt store utvalg av markedets mest effektive produkter og maskiner. Dette vil gi deg som kunde visshet om at ditt valg av utstyr fra oss, alltid vil være det beste.

Grønt Punkt logo

Våre agenturer

Environ
Esthetica er utvalgt som leverandør for dette verdenskjente merkenavnet. Environ er en verdenskjent og foretrukket profesjonell hudpleieserie som er basert på forskning, beskyttelse og pleie. Environ Skin Care – et unikt tilpasset system for hver enkelt hudtype.
Med viktige vitaminer, antioksidanter og næringsstoffer er Environ det optimale grunnlaget for sunn hud. Vitamin A er hjørnesteinen i Environ Skin Care filosofien. Environ Skin Care produktene selges kun av sertifiserte forhandlere.

Teoxane Hyaluronsyre injeksjonsfiller
Hyaluron filleren Teosyal er en 100% hyaluronsyrebasert filler og er av ren, ikke-animalsk hyaluronsyre, med svært liten risiko for overfølsomhet. Teosyal tilbyr et produkt av høyeste kvalitet og har et stort vareutvalg til glede og nytte for både behandlere og sluttbrukere. Produktet tilbys kun leger og sykepleiere.

Teoxane Cosmeceuticals
Teoxane er en av verdens største produsenter av Hyaluronsyre produkter til injeksjoner. De har utviklet en cosmeceutical linje der de bruker samme produkt som i injeksjonene. Dette gir en høyeffektiv svært fuktighetsgivende serie med utvalgte nattkremer med aha-syrer i tillegg.

Gouri
Gouri er en ny type injeksjon basert på fullstendig oppløst PCL (Polycaprolactones), som sprer seg naturlig inn i det omkringliggende området av huden. Gouri sprer seg naturlig og gjenoppretter kollagensyntesen som er redusert på grunn av hudens aldring.

Karisma
Softfiller med Hyaluronsyre & Alpha1 kollagen som gjenoppretter og stimulerer direkte α-kjeder av kollagen. Carbxymethyl Cellulose hemmer virkningen av hyaluronidase-enzyme / Matrix Metalloproteinases. Denne kombinasjonen gjør produktet unikt og effektivt!

Alle våre hudpleieserier kan tilbys om hverandre i klinikk, de har forskjellige egenskaper og utfyller hverandre godt.

Lasere

Medisinske Lys- og Lasersystemer, Lioplyse og Laserassistert fettsuging, samt Ultralyd og Radiofrekvens har vi fra en av verdens største og beste produsenter, Quanta System DNA Laser Technology.

Vi tilbyr alle typer lasere innen kosmetisk medisinske behandlinger og kirurgi.

  • Sikker og effektiv hårfjerning
  • Tatoveringsfjerning og pigmenteringer
  • Fettfjerning ved laserkirurgi

Ta kontakt for kurs og sertifisering på lasere og ipl for alle bølgelengder med indikasjoner og behandlingsprotokoller.

Service og oppfølging

Vi har våre kontorer, serviceavdeling og lager i Svelvik utenfor Drammen. Våre teknikere reiser i hele Norge for å ivareta myndighetenes krav til klasse 4. lasere.

Våre kursledere tilbyr kurs i klinikkene, og vi tilbyr «hands on» kurs i våre kurslokaler og underviser også via nett. Vi tilbyr også kurs og seminarer sammen med våre partnere både i Norge og internasjonalt.