Karisma logo

Beyond Beauty and Desire

Hyaluronsyre & Alpha1 kollagen

KARISMA inneholder ren hyaluronsyre (20mg/ml x 2ml til sammen 40mg hyaluronsyre pr. sprøyte) kombinert med alpha1 kollagen for å styrke eksisterende kollagenfibre ved at kollagen a1 fibre fester seg til eksisterende kollagene fibre. Dette reduserer kollagenase.

KARISMA gjenoppretter og stimulerer direkte α-kjeder av kollagen. Carbxymethyl Cellulose hemmer virkningen av hyaluronidase-enzyme / Matrix Metalloproteinases. Denne kombinasjonen gjør produktet unikt og effektivt!

Opplev forskjellen med KARISMA!

Karisma produktfoto
Karisma injeksjonspunkter
Karisma kollagen + HA

Produktet kan settes på som andre soft HA fillere Deep dermis med ca 0,25ml per punkt. Dette er 2nd generasjon soft filler som tilbyr så mye med en ren hyaluronsyre.

COL1A1-genet gir instruksjoner for å lage en del av et stort molekyl kalt type I kollagen. Kollagener er en familie av proteiner som styrker og støtter mange vev i kroppen, inkludert brusk, bein, sener, hud og den hvite delen av øyet (sklera). Type I kollagen er den mest tallrike formen for kollagen i menneskekroppen.

En komponent av type I kollagen kalt pro-α1(I)-kjeden produseres fra COL1A1-genet. Kollagener begynner som taulignende prokollagenmolekyler som hver består av tre kjeder. Type I kollagen er sammensatt av to pro-α1(I)-kjeder og en pro-α2(I)-kjede (som er produsert fra COL1A2-genet).

De trippeltrådede prokollagenmolekylene behandles av enzymer i en rekke trinn i og utenfor cellen for å lage modent kollagen. Kollagenmolekylene ordner seg deretter i lange, tynne fibriller som danner stabile interaksjoner (tverrbindinger) med hverandre i mellomrommene mellom cellene. Tverrbindingene resulterer i dannelsen av veldig sterke type I kollagenfibre.

Slide for å se før og etter behandling

Karisma before 1Karisma after 1
Karisma before 2Karisma after 2
Karisma before 3Karisma after 3