Janssen Cosmetics logo 25 years

Effekten av Janssen Cosmetics produkter er formidabel, og du kan selv sette sammen dine favoritter på tvers av linjene. Med litt hjelp fra din hudpleier kan du tilpasse ditt daglige hudpleieprogram til akkurat din hud.

Merkevaren står for ekstraordinær og systematisk behandling som sammenfatter tradisjonell hudpleie og avansert medisinsk forskning i en perfekt hudpleie serie

I 25 år har Janssen Cosmetics forsket og utviklet unike aktive substanser med beviselig effekt i samarbeid med Dr. Sacher Kosmetik Laboratory. Janssen Cosmetics er et pioneer selskap i det kosmeseutiske markedet. Høyaktive og effektive aktive substanser fra både kosmetikk og farmasøytisk forskning, sikrer spesifikke behandlinger til alle hudtyper, problemer og behov. Dermatologiske tester beviser de synlige og merkbare resultatene som produktene fra Janssen Cosmetics gir.

Salgsproduktene kommer i 8 forskjellige linjer som alle har sine spesialområder, her finnes alt en kunde kan ønske seg og ha behov for gjennom ett langt liv. Utvalget til klinikken har peelinger, ampuller og masker i alle katogorier og typer, alle med garanterte, synlige og umiddelbare resultater.

Janssen Cosmetics kan kombineres etter dine ønsker og behov i klinikken og tilbyr følgende cosmeceutical linjer til hud og kropp