Gouri logo

How could you stay young?

GOURI forynger huden vår gjennom kollagenese i hele ansiktet.

GOURI er den første injiserbare PCL (Polycaprolactone) i væskeform.

GOURI sprer seg naturlig i hele ansiktet uten mikropartikler,
og genererer kollagensyntesen som er redusert på grunn av hudens aldring.

Gouri 1

GOURI I BRUK

Protokoll: Generelle anbefalinger

Avhengig av pasientens ønsker og hudtilstand, er det en rekke protokoller som kan benyttes. Generelle anbefalinger krever to injeksjonspunkter ved korreksjon av periorbitalområdet og totalt 10 injeksjonspunkter (5 på hver side) for full ansiktsforyngelse, noe som gjør prosedyren mer behagelig for pasienten.

Generelt anbefaler vi tre økter med GOURI hver 3. til 4. uke, etterfulgt av vedlikeholdsbehandlinger 1 eller 2 ganger per år. Gjennomsnittlig varighet av resultatene er 9 måneder.

Gouri 2

GOURIS EKSLUSIVE EGENSKAPER

Gjenoppretter kollagensyntesen

Ved hjelp av CESABP-teknologi, DEXLEVO sin patenterte teknologi, gjenoppretter GOURI kollagensyntesen som er redusert på grunn av hudaldring. Som et resultat forbedres hudtilstanden fullstendig, noe som gir ett ”ansiktsløft”. Dette er virkelig grunnleggende anti-aldring.

I motsetning til eksisterende fillere inneholder ikke GOURI mikropartikler. De er fullstendig oppløst. Som et resultat sprer GOURI seg veldig lett til de omkringliggende områdene. I tillegg er GOURI brukervennlig for både leger og pasienter, fordi den stimulerer kollagensyntese over hele ansiktet fra bare 10 injeksjonspunkter. Dette reduserer også bivirkninger relatert til mikropartikler, som vaskulær kompresjon og nekrose, granulomdannelse og misfarging av huden. Videre er GOURI svært kompatibel med andre estetiske injeksjoner som toksin og andre hudforsterkere.

GOURI er en ny type injeksjon som overvinner mange begrensninger vi har møtt på det ikke-kirurgiske medisinske estetiske markedet i lang tid.

Gouri 3

CESABP-TEKNOLOGI

Fullstendig oppløst biokompatibel & bionedbrytbar PCL

Dexlevo utviklet en fullstendig oppløst biokompatibel og biologisk nedbrytbar PCL. Denne oppløste PCLen sprer seg lett i huden så det vil ikke være nødvendig å injisere flere punkter. Etter injeksjon danner dette dermale fyllstoffet en omfattende 3D-matrise som gjør det mulig å vare lenge uten fagocytose. Vi kaller denne teknologien CESABP (Collagenesis-Enabled Solubilized Active and Biodegradable Polymer) teknologi.

GOURI er en ny type injeksjon basert på fullstendig oppløst PCL (Polycaprolactones), som sprer seg naturlig inn i det omkringliggende området av huden. Gouri sprer seg naturlig og gjenoppretter kollagensyntesen som er redusert på grunn av hudens aldring. Som et resultat forbedres omfattende tilstanden til huden med en løfteeffekt.

Ved hjelp av CESABP-teknologi, DEXLEVOs patenterte teknologi, gjenoppretter GOURI kollagensyntesen som er redusert på grunn av hudens aldring. Etterspørselen etter dette nye produktet som tilfredsstiller dette behovet forventes å øke bemerkelsesverdig.

Slide for å se før og etter behandling

Gouri before treatmentGouri after treatment
Gouri before treatmentGouri after treatment
Gouri before treatmentGouri after treatment