Sunn hud for alltid!

Med viktige vitaminer, antioksidanter og næringsstoffer er Environ det optimale grunnlaget for sunn hud. Vitamin A er hjørnesteinen i Environ Skin Care filosofien.

Environ Skin Care produktene selges kun av sertifiserte forhandlere.

A-vitamin

Vitamin-A historien

Vi tror at huden har et liv, og at vitamin A er «oksygenet» huden trenger for å være vakker og sunn gjennom hele livet. Vitamin A må tilføres daglig for at huden skal bli sunnere.

Derfor er vitamin A blitt hjørnesteinen i Environ Skin Care filosofien. Når du kombinerer vitamin A med andre essensielle næringsstoffer som antioksidanter og peptider, vil du se – og føle – vakker hud gjennom vitenskapen.

Dr. Des Fernandes

Dr. Des Fernandes

Environ’s grunnlegger Dr. Des Fernandes er utdannet plastisk kirurg og er ekspert på rekonstruktiv kirurgi. Han er regnet som en av verdens 5 beste innen sine fagfelt.

Dr. Des er også en av verdens fremste forskere innen hud og hudforbedring, han er pionér innen forskning på A-vitamin og var den første til å tilsette A-vitamin i høye nok doser til faktisk å motvirke de skadelige virkningene av forurensing, stress, solskader og hudkreft.

Dr. Des er også pioneer innen forskning på microneedling og lanserte de første rullene på dette allerede i 1998.

Dr. Des har utgitt flere bøker om disse emnene og vunnet en rekke priser for sitt fremragende arbeide innen disse fagfeltene.

Environ - Fordeler med vitamin A

Environ behandlinger

I salong tilbys behandlinger med svært aktive ingredienser. Raske resultater uten rekonvalesens for deg som kunde. Produktene har dokumentert effekt. En del av våre behandlinger er klassifisert som medisinsk, og tilbys i samråd med vår ansvarlige lege.

Alle som utfører Environ`s behandlinger er sertifiserte via Environ Norge.

Environ’s hjørnesten er A-vitamin. Alle produktene er sammensatt ut fra en tanke om å beskytte, pleie og reparere huden på cellestadiet.