Janssen Cosmetics Dry Skin

Vi introduserer nye Dry Skin fra Janssen Cosmetics

TØRR HUD er ubehagelig og forekommer ganske ofte. Symptomene er mange og varierte. Det kan være stramhet, rynker, grove flassende hudområder, akne og for tidlig aldring. I de fleste tilfeller er årsaken til tørr hud mangel på fuktighet og / eller olje. Hudens hydrolipidbalanse er i ubalanse og hudens barrierefunksjon er forstyrret.

JANSSEN COSMETICS har utviklet en linje som tar for seg kravene til behandlingen av en tørr hud.

DRY SKIN tilbyr skånsomme renseprodukter, fuktighetsgivende kremer med tre ulike teksturer, ultrakonsentrert serum og masker som hjelper til med å lindre symptomene på tørr hud og gjenopprette den naturlige hydro-lipidbalansen. Verdifulle naturlige oljer og nyskapende superfuktighetskrem som Hyaluron³, Hydro Express Complex og Imperata Cylindrica er bare noen få av de aktive ingrediensene som brukes til å styrke hudens barrierefunksjon, øke fuktigheten og lipidinnholdet på lang sikt. Regelmessig behandling med DRY SKIN gjør tørr hud hydrert, glatt og smidig igjen, og styrker huden mot skader og for tidlig aldring.