Skin Abrasive metoden er lett kontrollerbar og eliminerer overeksfoliering som enkelte kjemiske peelinger kan gi. Behandlingen gjøres ofte som serie behandlinger men kan også brukes som en ”før den store festen” behandling.

En lang rekke problemer kan hjelpes med Skin Abrasive. Behandlingen utføres gjerne for å redusere linjer og forminske rynker. Den brukes for å få frem et klarere og friskere utseende og er perfekt for behandling av acnehud.

De døde hudcellene fjernes mekanisk og reduserer tykkelsen på overhuden. Prosessen tillater en kontrollert eksfoliering og lar en mykere og friskere hud komme frem. Ujevnheter vil dermed motvirkes og fjernes.

Vakuum prosessen i behandlingen stimulerer sirkulasjonen i ansiktet, både i lymfesystem og blodsirkulasjon. Økningen i blodtilførselen stimulerer cellefornyelsen og en klarere og friskere hud vil fremkomme.

Skin Aid

Skin Aid serien er spesielt utviklet av Esthetica. Denne unike produktserien er designet først å fremst til kombinasjon av Skin Abrasive krystallpeeling og laser behandlinger.

- Skin Aid gir optimale resultater på en skadet hud, den stabiliserer pH-verdien i huden og den revitaliserer hudens egen metabolisme.

- Skin Aid er som et av svært få produkter fremstilt uten bruk av parabener. Våre produkter vil dekke alle dine behov for beskyttelse, fukt og næring.

Serien består av følgende produkter:
- Cleansing Gel renser huden i dybden og etterlater den frisk og klar, helt uten såpe eller produktrester. De øverste hudlagene etterlates tørre og gjør rensingen optimal før mikrodermabrasjon.

- Illuminating Serum er et aktivt serum med spesielle ingredienser blandet i en oljefri base. Dette serumet fukter, heler, beroliger og jevner huden og dennes struktur. De aktive ingrediensene vil bleke hyperpigmenteringer, begrense erythema og bevare resultater etter behandling med for eksempel mikrodermabrasjon og ipl.

- Skin Repair Cream din daglige hudpleiekrem, både morgen og kveld. En luksuriøs krem som både roer og jevner huden, samtidig vil den fukte i dybden, beskytte mot UVA, UVB og forurensing og ha en generell anti aldrings effekt. Denne kremen representerer banebrytende teknologi og fremstilling på sitt aller beste.

- Soothing Face Mask en kjølende, beroligende maske primært brukt etter behandling med for eksempel mikrodermabrasjon og ipl. Etter behandling kan huden føles og fremstå som litt irritert og rød. Denne masken vil gi øyeblikkelig lindring og ingrediensene vil gjenopprette balansen i huden og gi ekstra næring.