RHA 1,2,3,4 Teosyals nye produkter inneholder kun langkjedet  HA. Der vi tidligere ser at alle fillere består av fragmenterte og korte kjeder som deretter er crosslinket vil NYE RHA ha lanngkjedet HA som naturlig crosslinker seg i tillegg til at vi crosslinker litt i laboratorie. Dette gir mer volum og mer elastisitet. Produktet er ikke statisk og vil følge ansiktets mimikk bedre og lengre. RHA vil også forårsake mindre ødem og mindre infeksjonsfare pga sin tilpassningsdyktighet og elastisitet. Bruker du Teosyal pen i tillegg kan du eliminere de aller fleste kjente reaksjoner forbundet med injeksjoner.

Esthetica Medical AS er et nytt datterselskap av Estehtica. Profilen til dette selskapet skal være å tilby den anerkjente merkevaren TEOSYAL.

TEOSYAL er utviklet av TEOXANE Laboratories som ble etablert i 2003 i Genève. I dag er TEOSYAL rangert som den 3. største hyaluronsyre filler på verdensmarkedet og er den filleren som øker mest. TEOSYAL er en 100% ren hyaluronsyre basert filler med over 6.000.000 utførte behandlinger i Europa.

TEOSYAL har med sine 14 produkter markedets beste utvalg av Hyaluronsyre fillere. Dette gir deg som behandler en unik mulighet for å tilpasse riktig produkter til alle dine kunder på et stadig økende marked. På verdensbasis vokser det aestetiske markedet med 30% vært år og ingen annen industri i dette feltet kan konkurrere med disse tallene.

TEOSYAL PURE SENSE er 6 nyutviklede fillere som inneholder Lidocain. Lidocain er verdens mest brukte lokalbedøvelse som også hindrer hevelse og gir kunden optimal komfort gjennom behandlingen.

TEOSYAL KURS
Vi holder kurs i injiseringsteknikk grunnkurs og videregående og gir sertifisering av våre behandlere. ring oss for kursplan.

TEOSYAL selges kun til Lege og sykepleier med ansvarlig lege.

For mer informasjon ring vårt hovedkontor, du finner alle opplysninger på vår kontakt side.